Rólunk

A Váczi Vasudvar és MÉH-telep 1994 július 1-jén nyitotta meg kapuit, a Kecskeméti út 29-es szám alatt. Kedvező földrajzi elhelyezkedése miatt (mivel az 51-es és az 52-es út kereszteződésénél található) sok beszállítót és vásárlót vonz.

Fő tevékenységünk: veszélyes illetve nem veszélyes hulladékok átvétele, feldolgozása, és értékesítése, melléktevékenységünk pedig új vasáru értékesítése.

Célunk elsősorban a lakossági és ipari fémhulladékok begyűjtése, előkezelése és minél gyorsabb forgalmazása.

Családi vállalkozásunk 29 éves tapasztalattal rendelkezik a fémkereskedelmi iparágban. Solton és a környékbeli településeken is jól ismerik. Szinte minden nap akad valaki, aki először jár itt, és egy kicsit el is "varázsolódik", mivel rengeteg féle érdekes dologgal találkozik (különféle járművek, alkatrészek, régiségek stb.). A vásárlók és a beszállítók nagy része elégedett, ezért hűséges a vállalkozáshoz. Az elégedettség az udvarias, gyors kiszolgálásnak, a versenyképes áraknak és a pontos mérésnek egyaránt köszönhető.

Erősségeink között szerepel:

  • Jó szakmai kapcsolat ápolás több fémkereskedővel, valamint az üzleti partnerekkel is.
  • A vállalkozás biztos pénzügyi helyzettel rendelkezik, melyet igazol, hogy köztartozásmentes. Megbízható partner, hiányosságai ellenére teljes mértékben tisztességes keretek között működik.
  • A vállalkozás állandó vevőket, és beszállítókat tudhat magának, akik elégedettek a vállalkozás által kínált termékekkel és szolgáltatásokkal.
  • A vállalkozás erősségei közé tartozik még a jól képzett munkaerő is. Megbízható és rátermett dolgozókat foglalkoztatunk, akiknek a munkája elengedhetetlen a vállalkozásunk sikerességéhez.
  • Cégünk ellenőrzött telep, azaz a hatályos jogszabályok és előírások szerint működik.

UA--2solt solt solt solt solt vasudvar és méh telep vasudvar és méh telep vasudvar és méh telep

dunaföldvár vas átvétel hulladék átvétel akkumulátor fémhulladék bács kiskun megye vas szinesfém újvas szögvas drótháló hegesztett vas fém papír hulladék vastelep hulladék vas ár